Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: az Inter színeiben folytatja karrierjét az FC Porto kiválósága! – sajtóhír

Az átigazolási ügyekben rendkívül jártas Fabrizio Romano beszámolói alapján a portugál bajnokságban (Liga Portugal Betclic) szereplő FC Porto rutinos iráni támadója, Mehdi Taremi az Inter színeiben folytatja karrierjét…

Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano saját X fiókján keresztül számolt be arról, hogy Mehdi Taremivel két évre szóló szerződést köt az Inter, mely további egy évvel meghosszabbításra kerülhet. A rutinos iráni támadó játékjogát ingyen szerzi meg a milánói gárda, mivel a kontraktusa lejár a Portóval a szezon végén. Nem mellesleg Taremi négy esztendőt követően távozik a portugál csapattól. 

Mehdi Taremit 2020 nyarán a Rio Ave együttesétől igazolta le az FC Porto közel 5 millió euró ellenében. Az iráni támadó kétségtelenül a klub meghatározó tagjának számított a négy év folyamán. Az aktuális idényben 30 tétmérkőzésen lépett pályára eddig, ezeken 8 találatot és 5 gólpasszt jegyzett. Társaival nyert bajnoki címet, két Portugál Kupát, egy Ligakupát és két Szuperkupát. Kétszer lett a portugál bajnokság gólkirálya, a 2019/2020-as szezonban még a Rio Ave játékosaként (30 meccs/18 gól), míg a 2022/2023-as idényben már a Porto futballistájaként (33 meccs/22 gól).