Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca hosszabbítana egyik legsokoldalúbb játékosával

Játszhat ő bármelyik poszton, mindenhol a maximumot hozza ki magából. Négy év alatt alapember lett, és szinte elképzelhetetlen, hogy kihagyják őt a kezdőből.

sergi-roberto-barcelona-betis-laliga-20082017_21xkjml2p2s515l38fkdc8n7yRoberto az évek alatt kész játékossá cseperedett (Fotó: goal.com)

A Barcelona 400 millió euróra szeretné emelni Sergi Roberto kivásárlási árát — jelentette ki a Mundo Deportivo. Erről Miguel Rico újságíró számolt be, aki a katalánok háza táján az egyik legjobban tájékozott. Roberto szerződése 2019-ben jár le, de ha aláír, egészen 2022-ig kötelezné el magát. Ügynöke, Josep Maria Orobitg, elégedetlen volt a gránátvörös-kékek előző ajánlatával, így azt kérte, hogy Dembeléhez hasonlóan, 400 millió legyen Roberto kivásárlási ára is. A 25 éves középpályás (vagy jobbhátvéd) iránt nagy az érdeklődés. Korábban szóba hozták a Chelseával és a Manchester Uniteddel is. Emiatt a Barca még karácsony előtt szeretne megállapodni a játékossal.

Roberto sosem játszott máshol, csak a Barcelonában. 2013-ban került fel az első csapathoz, ahol kezdetben alig játszott. Mostanra a csapat egyik legfontosabb embere lett, és szinte kirobbanthatatlan a kezdőből. Jelenleg 40 millió euró a kivásárlási ára.

Mihók Richárd