Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: “Morata inkább Harry Kane, nem pedig Diego Costa!”

A korábbi Chelsea játékos, Carlton Cole elégedetten nyilatkozott a “londoni kékek” nyári rekordigazolásával, Alvaro Moratával kapcsolatban!

(Kép: goal.com)

“Morata teljesen más játékos mint Diego Costa! Costa egy igazi bajkeverő volt a pályán, aki botrányokba keveredett. A játékát nézve olyan volt, mint aki mindig a bajt keresi, és mintha direkt bele akart volna mászni az ellenfelei fejébe, ami nem feltétlenül volt bölcs döntés a részéről.” – Kezdte okfejtését Carlton Cole a goal.com-nak adott interjújában.

“Moratának csak elég a tekintetét elkapni, és látszik rajta, hogy egy roppant határozott és eltökélt játékos, aki csak is arra összpontosít, hogy jól futballozzon. Bizonyítani szeretne nem csak önmagának, mindenkinek!” – Folytatta a Chelsea színeiben 33 mérkőzésen szereplő egykor Premier League-támadó.

“Engem meglepett, hogy Morata micsoda sebességgel játszik, mennyire gyors csatár. Technikás, és a gólszerzéshez is jól ért. Számmora olyan, mint Harrry Kane, aki elképesztő sebességgel bír! Az emberek nem feltétlenül úgy értékelik őt, ahogy kellene, pedig Costához képest valami egészen mást ad a csapatnak!” – Így Carlton Cole, aki egyértelműen kijelentette azt is, hogy Morata jó igazolás, és már most beilleszkedett, így pedig megérte az érte kiadott font tízmilliókat!