Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lukaku már nagyon várja Ibrahimovicot

Manapság a Manchester United elsőszámú támadójának számít Romelu Lukaku, ám a belga csatár is tisztában van vele, hogy a klub sikerességéhez fontos láncszem lenne Zlatan Ibrahimovic visszatérése is.

lukakuibrahimovic001

Zlatan Ibrahimovic eredetileg csak egy szezont maradt volna a Manchester United csapatánál, ám végül mégis maradásra bírták az Old Traffordon, ahol tavasszal összeszedett sérülése ellenére is igényt tartottak játékára.

A svéd csatár azonban még csak alig állt edzésbe sérülése miatt, és körülbelül csak december második felére várható a visszatérése. Igaz, ez éppen a legkeményebb ünnepi darálás idején igazán jó hírnek fog majd számítani.

A társak természetesen már nagyon várják vissza a veterán sztárt, még az a Romelu Lukaku is, aki még soha nem játszott együtt a svéddel, lévén csak idén nyáron szerződött a „Vörös Ördögökhöz”.

„A visszatérése motiváló, mert egy kiváló játékos és fontos eleme a csapatnak. Ez növeli az ellenfelek nehézségeit. Ibrahimovic visszatérése segíteni a Unitednek a City üldözésében.”

– nyilatkozta Lukaku, a Sky Sports-nak.

Fájdalom a manchesteri klub szurkolói számára, de Ibra egyébként valószínűleg többek között kihagyja az Arsenal és a már emlegetett Manchester City elleni bajnoki rangadókat, amely mérkőzések akár a bajnoki elsőségről is dönthetnek. Az angol rekordbajnok hátránya a Premier League tabelláján nyolc pont az éllovas City mögött.

Balogh József