Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Alli miatt aggódhatnak a Spursnél

Dele Alli kétségkívül a Tottenham legértékesebb játékosa Harry Kane mellett, ezért nem csoda, hogy több nagy klub is a soraiban szeretné tudni a fiatal angol, aki épp ügynök váltás előtt áll. 

dele-alli-tottenham-manchester-city_3799406

Ami miatt “főhet” is a feje a Spurs vezetőségének, ugyanis értesülések szerint Jorge Mendes Gestifute cége áll a legközelebb ahhoz, hogy jövőre megszerezze a játékost és érdekeit képviselje. Alli jelenleg Rob Segalnál és az Impact Sportnál van, ám szerződése lejár a céggel és nem szeretne hosszabbítani.

Igaz, hogy a fiatal szuper tehetség szerződése csak a 2022-ben jár le, ennek ellenére a Spurs vezetősége már most szeretne vele hosszabbítani, aminek az oka (egyik) az ügynökségváltás. Ugyanis Mendes cégének olyan ügyfelei vannak mint a Manchester United menedzsere, Jose Mourinho, Cristiano Ronaldo, Diego Costa vagy éppen a Manchester City triója, Nicolas Otamendi, Bernardo Silva és Ederson.

Az sem titok, hogy mind a Manchester United, mind a City, vagy éppen a Real Madrid is szívesen soraiban tudná Alli és ez az ügynökváltás nagyban megkönnyíteni minden csapat dolgát, már persze, ha maga a játékos is úgy akarja.