Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: “Akik Wengerről beszélnek, tiszteletet kellene mutatniuk!”

A Tottenham menedzsere, Mauricio Pochettino a nagy rivalizálás ellenére komoly tisztelettel beszélt Arsene Wengerről, csapata hétvégi, Arsenal elleni bajnokija előtt!

(Kép: newsweek.com)

Az észak-londoni derbire hangolódva Mauricio Pochettino elmondta, szerinte Arsene Wenger több tiszteletet érdemelne! “A futballtörténelem egyik legjobb menedzseréről beszélünk, aki úgy gondolom Sir Alex Fergusonnal egy szinten említhető. Mindketten újt hoztak a futballnak. Éppen ezért nagy csodálója vagyok!” – Kezdte a Spurs mestere. “Arsene Wenger egy különleges menedzser, az angol futball egyik legnagyobb “feltalálója”! Van amikor jól játszik a csapatod, és van amikor kevésbé. Ettől függetlenül azok akik róla beszélnek, tiszteletet kellene hogy mutassanak!” – Így Pochettino, aki szerint Wenger 20 éve az “ágyúsok élén” a ‘hihetetlen’ kategóriába tartozik, hiszen a mai profi futballban 3 évnél tovább igen nehéz fenntartani ugyan azt a motivációt edzőként, pláne egy ugyanazon csapatnál.

“Az Arsenal most is egy nagyszerű csapat. Kemény meccs lesz, hiszen az ilyen találkozóknak nincs igazi favoritjuk. Nekünk ugyanakkor hinnünk kell abban, hogy tovább tudunk haladni az eltervezett úton, hiszen építeni szeretnénk tovább a Tottenham saját projektjét!” – Utalt burkoltan csapata győzelmi reményeire az argentin szakember.

Az Arsenal – Tottenham derbit szombaton 13:30kor rendezik. (Tv: Spíler TV)