Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Benfica: Lemaradhat a BL-ről a bakizó csodatini

Nem éppen szívderítő hírek láttak napvilágot a Benfica szurkolói számára. A lisszaboniak ugyanis állítólag nem számolhatnak a kapuban sem a rutinos Júlio Césarral, sem a tehetséges Mile Svilarral.

svilar001

A Benfica ma este azonban egyelőre még a portugál kupában lesz érdekelt, ahol az ellenfél az egyáltalán nem verhetetlennek tűnő Vitória Setúbal lesz. Rui Vitória vezetőedző azonban még csak a kispadra sem nevezheti két legjobb hálóőrét.

A korábbi Internazionale játékos, és már 38 esztendős Júlio César apróbb izomsérülés miatt nem játszhat. Az aktuális elsőszámú kapusnak számító, pedig még csak 18 esztendős Mile Svilar pedig influenza miatt nem léphet pályára. A hírek szerint ráadásul korántsem biztos, hogy a szerdai, CSZKA Moszkva elleni Bajnokok Ligája meccsre bevethetőek lesznek.

Svilarral kapcsolatban kegyetlen kijelentés, de könnyen lehet, hogy a legjobban az ellenfélnek fog hiányozni. A balga utánpótlás válogatott portás ugyanis a két, Manchester United elleni BL találkozón több alkalommal is hibázott, bár tehetsége vitathatatlan. Megjegyzendő, de a legrangosabb sorozatban a „Sasok” nulla ponttal állnak, négy fordulót követően.

A Benfica kapuját a mai kupamérkőzésen a portugál válogatott kerettagságig eljutó Bruno Varela fogja védeni.

Balogh József