Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Griezmann arról mesélt, miért maradt az Atletico Madrid játékosa

Antoine Griezmann távozásáról rengeteg hír jelent meg a sportsajtóban, ám az Atletico Madrid FIFA-tiltása miatt a francia támadó maradt a spanyol fővárosban. Griezmann most döntése okairól mesélt egy interjúban. 

1511204703_078213_1511204747_noticia_normal

Forrás: AS

A 26 éves játékos a francia Telefoot műsornak nyilatkozott arról, hogy nem bánta meg, hogy az Atletico Madridnál maradt. Griezmann jelenleg nincs formában, már hét mérkőzése gólképtelen, de elmondása szerint ez őt nem igazán zavarja. Amikor arról kérdezték, hogy továbbra is el szeretné-e hagyni a madridi klubot, egyértelmű nemmel válaszolt, és elmondta ennek okait is.

“Nem szeretnék a télen távozni, ahogy boldog vagyok, hogy úgy döntöttem a nyáron, hogy maradok. Ráadásul januárban érkezik hozzánk Diego Costa és Vitolo is, akik kiváló játékosok, és velük biztosan a legmagasabb szinten fogunk futballozni. Az ő érkezésük motivál minket.”

Az Atletico Madrid a bajnokságban csak egy döntetlent tudott elérni a Real Madrid ellen a hétvégén, és a Bajnokok Ligájában sem szerepelnek túl fényesen. Szerdán játszanak a jelenlegi csoportelső AS Roma ellen, és ha kikapnak vagy döntetlent játszanak, biztosan nem jutnak tovább a legjobb tizenhat közé.