Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hozta a kötelezőt az RB Leipzig! – videóval

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 13. fordulójának szombati játéknapján a Ralph Hasenhüttl által irányított RB Leipzig a kiesés ellen harcoló Werder Bremen-t látta vendégül. 

Teljes képernyő rögzítése 2017. 11. 25. 180007

RB Leipzig – Werder Bremen 2-0 (1-0)
Gólszerzők:
Keita(34.), Bernardo(87.) ill. –
Kiállítás: – ill. –

Hozta a kötelező győzelmet a Ralph Hasenhüttl vezette RB Leipzig a Werder Bremen ellen. A lipcsei alakulat a találkozó 34. percében Naby Keita góljának köszönhetően szerezte meg a vezetést. Sokáig úgy tűnt, ezen az egy találaton kívül nem születik több, aztán a 87. minutumban jött a csereként beállt Bernardo, s megszerezte a megnyugtató második gólt, s emellett be is állította a találkozó végeredményét is. 

Eintracht Frankfurt – Bayer Leverkusen 0-1 (0-0)
Gólszerzők: – ill.
Volland(76.)
Kiállítás: – ill. –

Két remekformában lévő csapat találkozott ma egymással. Nagyon úgy festet, hogy pontosztozkodással zárul a mérkőzés, de a 76. percben jött Kevin Volland és megszerezte együttesének a vezetést, s egyben a három pontot is. A német támadó már a 8. gólját jegyezte a bajnoki idényben nem mellesleg. 

Augsburg – Wolfsburg 2-1 (0-1)
Gólszerzők:
Gregoritsch(51.), Finnbogason(78.) ill. Didavi(40.)
Kiállítás: – ill.
Arnold(11.)

A Wolfsburg már a 11. percben emberhátrányba került, ennek ellenére a 40. minutumban Didavi révén Schmidt legénysége szerezte meg a vezetést. A fordulást követően nem sokkal, egész pontosan az 58. percben Gregoritsch góljának köszönhetően egyenlített az Augsburg, majd a 78. minutumban Finnbogason fordított és begyűjtötte csapatának a három pontot. 

Freiburg – Mainz  2-1 (0-0)
Gólszerzők:
Petersen(51.), Kath(90+1.) ill. Berggreen(90+2.)
Kiállítás: – ill. –

Létfontosságú három pontot gyűjtött be hazai környezetben a Freiburg, melynek köszönhetően a klub elmozdult a kiesőzónából. A hazaiak gólját Petersen és Kath szerezték, míg a vendégek találatát Berggreen jegyezte.