Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aubameyang már januárban Londonba költözhet!

A legfrissebb hírek szerint a Borussia Dortmund csatára, Pierre-Emerick Aubameyang akár már a januári átigazolási szezonban elhagyhatja a német klubot, mégpedig a Chelsea kedvéért.

aubameyang001

Korábban ugyan elmondta, hogy csak a Real Madrid érdekli, tavaly mégis majdnem a Paris Saint-Germainhez igazolt állítólag Aubameyang. A 28 esztendős gaboni támadó végül továbbra is a Dortmundnál maradt, amelyet már 2013 óta szolgál. Az egykori francia utánpótlás válogatott játékos a The Mirror szerint karrierje csúcsán szeretne egy új klubnál a csúcsra jutni.

Az angol lap híre ugyanis már arról szól, hogy a Chelsea menedzsere, Antonio Conte már a szezon közben szeretne leigazolni a Borussia gólvágóját, aki idén tizenkilenc meccsen már tizennyolc gólnál jár. A szakértők szerint Aubameyang Morata és Batshuayi tökéletes alternatívája lenne, sőt jó eséllyel a londoni sztárcsapat elsőszámú támadója lehetne.

A Transfermarkt.de becslése szerint 65 millió eurót érő futballista jelenlegi szerződése 2020-ig érvényes a Dortmunddal, és mivel a pletykák arról árulkodnak, hogy cikkünk főszereplője kicsit összerúgta a port a klubvezetőséggel.

Balogh József