Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Theo Walcott távozhat az Arsenalból! – sajtóhír

Több mint 10 esztendőt követően távozhat a londoni ágyúsoktól a rutinos angol válogatott szélső? A The Sun információi szerint az Arsene Wenger által irányított Arsenal a januári transzfer időszak folyamán hajlandó megválni Theo Walcott játékjogától…

gettyimages-813796062

A brit napilap úgy értesült, hogy Theo Walcott iránt a West Ham United és korábbi klubja, a Southampton érdeklődik. Az előző szezonban összességében egész jól teljesítő Walcott az aktuális idényben nagyon ritkán jut játéklehetőséghez, mondhatni kegyvesztett lett az ágyúsoknál.  

Theo Walcott számára annak idején hatalmas jövőt és rendkívül sikeres karriert jósoltak. Az angol labdarúgót nem alaptalanul tartották óriási tehetségnek, hiszen nagyon fiatalon lett egy Arsenal meghatározó játékosa. A sérülések azonban közbe szóltak, s ketté törték a szélső ígéretes pályafutását. A londoni klub színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 393 mérkőzésen lépett pályára, melyek során 107 alkalommal volt eredményes illetve emellett 75 gólpasszt osztott ki a társai között. 

Németh Boldizsár