Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: „Ronaldo csak magabiztos, nem egoista”

Még egészen friss a portugál Cristiano Ronaldo ötödik Aranylabdája. Igazából nem is a Real Madrid sztárjának újabb egyéni elismerése volt az, ami meghökkentette a közvéleményt, hanem az azután adott nyilatkozatai közül az, amelyikben állítólag kijelentette, hogy ő a futball történelmének legnagyobbja.

valdano001

Amióta nem tartozik a Real Madrid kötelékéhez Jorge Valdano, igyekszik minél kevesebbet, minél diplomatikusabban nyilatkozni egykori klubjáról, amelyet játékosként és sportigazgatóként is szolgált. Az argentin szakember azonban most megtörte a csöndet.

Mint ismert, a múlt hét folyamán Cristiano Ronaldo az ötödik alkalommal is kiérdemelte a France Football Aranylabdáját, amely alkalomból exkluzív interjút adott a francia lapnak. At ott leírtak szerint az Európa-bajnok zseni lenyilatkozta, hogy ö a foci történetének legnagyobb alakja.

Valdano nem orrolt meg ezért a sokak szerint nagyképű kinyilatkozásért, sőt, éppen megvédeni igyekszik egykori alkalmazottját:

„Cristiano a legeredményesebb egyéniség a labdarúgás történetében. Óriási magabiztossággal rendelkezik, ami a nagyszerű képességeihez társul. Vannak emberek, akik összekeverik az egót a magabiztossággal és odaadással.”

– bölcselkedett a korábbi madridi sportvezető.

Balogh József