Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ronaldo már nagyon várja Bale-t

A Real Madrid ötszörös aranylabdása tegnap meglepő őszinteséggel nyilatkozott az AS riporterének. A portugál támadó ugyanis elismerte, hogy már nagyon várja vissza társát, Gareth Bale-t, akivel újra összeállhatna a retteget „BBC”.

crbale001

Ma este lesz érdekelt a Real Madrid együttese a Klub Világbajnokság elődöntőjében, ahol az Egyesült Arab Emirátusok sztárcsapatával, az Al Jaziraval találkozik. Siker esetén a fináléban a „Királyiak” döntőbeli ellenlábasa a Libertadores-kupa győztes Gremio lesz.

Azonban a brazil csapat elleni fináléhoz még ma le kell gyűrnie Zinedine Zidane tanítványainak az Al Jazirat. Az elődöntő kapcsán kapták mikrofonvégre az újságírók Cristiano Ronaldot, aki reményeit fejezte ki a sérültekkel kapcsolatban:

„Szeretném, hogy ha az egész csapatnak l menne, és nem csak akkor, amikor Bale és Karim is rendelkezésre állnak. De az egy jó jel, ha nincs sérült játékosunk. Velük nagyobb esélyünk van megnyerni a Klub Világbajnokságot. És őszintén jobb lenne, ha újra együtt játszana a BBC.”

– bölcselkedett a Real Madrid hetese.

A walesi Bale szeptember vége óta sérült, bár a novemberi, Fuenlabrada elleni kupazakónak ő is részese volt, ám azóta nem tudott pályára lépni.

Balogh József