Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Transzfer 2018: őrült ManUtd ajánlat a Chelsea sztárjáért!

Elképesztő hírrel futott ki ma a Sun. Az angol lap szerint a José Mourinho edzette Manchester United ugyanis már januárban, de legkésőbb nyáron szeretné megvásárolni a rivális Chelsea legfényesebb csillagát, Eden Hazard-t.

Eden-Hazard-Chelsea-650543

Ha a mélyen tisztelt olvasó feleszmélt az ámulatból, akkor bele is fogunk a részletek kibontásába. A Sun információja szerint a Manchester United hajlandó lenne akár 100 millió eurót is kifizetni a belga válogatott csapakapitányáért.

Természetesen egyelőre a Chelsea reakciójáról nem tudunk semmit, ám meglepődnénk, hogy ha a londoniak az említett 100 millió eurót egyáltalán meghallanák. Lévén a transfermarkt.de által saccolt „Hazard-érték” 75 millió, a Sun infója pedig nem is szól olyannyira irreális összegről. Azt pedig már nem is kell felemlegetnünk, hogy a mögöttünk hagyott nyáron csak úgy repkedtek a hasonló összegek különböző tehetséges, de kiforratlan játékosokért. Miközben Hazard a világ egyik legjobb támadóközéppályása….

A Sun mellesleg még beszámolt arról is, hogy a United heti 340 ezer euróval szeretné kielégíteni a jó Eden igényeit. Akinek jelenlegi szerződése még 2020-ig érvényes a Stamford Bridge-en.

Balogh József