Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mbappé: “Gyerekként csodáltam Ronaldót, de ez már a múlté!”

Cristiano Ronaldóról nyilatkozott a PSG tinisztárja, Kylian Mbappé a Real Madrid elleni februárban esedékes Bajnokok Ligája-párharc kapcsán.

roncimbappe

(Kép: Goal)

A 19 éves támadó a nyáron a Real Madridnál is képben volt, ám végül a francia sztárcsapatot választotta és elmondása szerint a Real-szálat ezzel lezártnak is tekinti. Februárban ugyanakkor a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében szembetalálja magát egykori kérőjével.

“A gyerekkorom hőse volt, óriási élmény volt találkozni vele amikor Valdebebasba látogattam” – nyilatkozta Cristiano Ronaldóról Mbappé. “Versenyző típus vagyok, rendkívül kompetitív, nyerni, nyerni és nyerni akarok. Szóval nem számít kivel állunk szembe, nyerni szeretnénk. Csodáltam őt gyerekként, ez már a múlté. Győzni megyünk a Bérnabeuba.”

Mbappé szerint Ronaldótól nagyon sokat lehet tanulni, de Párizsban is hasonlóan nagyszerű játékostársai vannak, Neymartól (és Edinson Cavanitól is) sokat tanul. Az ifjú támadó nem győzte dicsérni brazil csatártársát. “Az emberek csak azt látják ahogy a pályán cselezget, azt hiszik, hogy csak jól akarja érezni magát, önző és csak magára gondol. De ha együtt vagy vele az öltözőben, kiderül, hogy nem ilyen ember egyáltalán. Nagyon is kedves ember, törődik másokkal. A csapat számára az első, igaz, hogy a játéka a cselezésre épül, de annyira jó benne, hogy nem állíthatod le. Senki nem cselez úgy, ahogy ő. A segítségével trófeákat nyerhetünk, ezt ki kell használnunk” – védte meg Mbappé a brazil zsenit.