Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Inter elleni győzelem után, döntetlent játszott a Milan – videóval

A Serie A 19. fordulójának szombati játéknapján rengeteg mérkőzés vár a nézőkre. A Fiorentina kezd magára találni, hiszen hat mérkőzés óta veretlenek. A Milannak egy kis önbizalmat adhat a sok vereség után, hogy a kupában sikerült megverniük az Intert. 

Az első félidőben kevés dolog történt (Fotó: twitter.com)

1. félidő: A Fiorentina energikusan kezdte a találkozót. Ennek ellenére helyzetek egyik oldalon sem adódtak. Szépen lassan teltek a percek komolyabb lehetőségek nélkül. Valószínűleg a játékosok inkább ebédelni szerettek volna a meccs helyett. Aztán a 39. percben Simeone megtörte a csendet, és egy gyönyörű szóló után, csupán Romagnoli tudta buktatni. A szabálytalanságáért egy sárgát kapott, de talán egy piros miatt sem reklamáltak volna a Milan játékosai. Az első félidő végét nagyon megnyomták a hazaik. A hosszabbításban Gil Dias fejelhetett közvetlen közelről, azonban Donnarummát reflexi nem hagyták cserben.

2. félidő: A második játékrész Badelj gyönyörű löketével kezdődött. Az 51. percben a Milan eljutott első kapura lövéséig Suso révén. Az első félidőhöz hasonlóan nem sok minden történt. Aztán a 71. percben egy beadás után Giovanni Simeone robbant a kapu elé, Donnarumma pedig tehetetlennek bizonyult (1-0). Nem örülhettek sokáig a hazaiak. A 74. minutumban Suso erős lövését Sportiello Çalhanoğluhoz ütötte, aki kegyetlenül berúgta a labdát az üres kapuba (1-1). Az utolsó tíz perc kiegyenlített volt. Több gól azonban nem esett, maradt az 1-1.

A Milan egyenlítése:

https://twitter.com/twitter/statuses/947092080110776320

Fiorentina – Milan 1-1 (0-0)
Helyszín: Stadio Artemio Franchi; Vezette: Luca Banti
Gólszerzők: Giovanni Simeone (71.) – ill. – Çalhanoğlu (74.)
Sárga: Veretout (82.) – ill. – Romagnoli (39.)
Kiállítás: – ill. –

Fiorentina: Sportiello  Laurini, Astori, Pezzella (Vitor Hugo 72.), Biraghi  Veretout, Badelj, Benassi (Eysseric 66.) Gil Dias (Chiesa 54.), Thereau, Simeone . Vezetőedző: Stefano Pioli

Milan: Donnarumma  Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez – Kessie (Locatelli 92.), Montolivo, Bonaventura (André Silva 73.)– Suso, Cutrone, Borini (Çalhanoğlu 53.). Vezetőedző: Gennaro Gattuso

Mihók Richárd