Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: 6 “galaktikus” a célkeresztben?

A Real-ügykben általában jól értesült Marca című sportnapilap elkészítette azoknak, a nagynevű sportnapilap által “galaktikusoknak” titulált labdarúgók listáját, akiket a Real Madrid a közeljövőben szerződtethet.

Hazardot hamarosan Real-mezben láthatjuk? (Kép: as.com)

A lista legelején az az Eden Hazard áll, akinek édesapja nem is olyan régen nyíltan felhívta a blancók figyelmét arra, hogy bizony fia sem zárkózna el a madridi folytatástól. A belga klasszis jelenlegi helyzete kapcsán egyébként érdemes megjegyezni azt is, hogy Antonio Conte véletlenül bökte volna ki a napokban, hogy őszintén reméli, Hazard marad a Chelsea-nél.

A következő jelölt szintén a Premier League egyik legjobbja: Harry Kane. A Tottenham játékosának a góllövés, ahogy a Marca is említi a “vérében van” – 2017-ben például Kane 55 góljánál senki sem szerzett többet. Az angol klasszis biztosan olyan igazolás lenne, ami egyértelműen elnyerné a szurkolók tetszését.

“Florentino Pérez nagy álma”, Neymar megszerzése kane-hez képest keményebb dió, bár a brazil kapcsán időnként felmerülnek olyan hangok, hogy nem minden kerek a Neymar és a PSG történetben. Persze azért a 222 millió euró a Real Madridot is eltántoríthatja az üzlettől, még akkor is, ha Florentino Pérez még az idei Aranylabda-választáson is arról beszélt, hogy nem titok, ő korábban nagyon akarta Neymart, aki a Real Madridban könnyebben megnyerhetné a hőn áhított Aranylabdáját, mint bárhol máshol.

Mr. Pérez elképzelhető, hogy mondjuk a következő nyáron kopogtat újfent annak a Kylian Mbappénak az ajtaján, aki állítólag csak a BBC jelentette konkurencia miatt utasította őt vissza idén.

A Real elnöke Robert Lewandowskit is kereste már – kétszer is – ám 2013-ban a Real és a Dortmund Bl-párharc után a Bernabéuban éppen Lewandowski magam mondott nemet Florentino Péreznek, aki 2016 nyarán is próbálkozott Lewa elcsábításával, akkor azonban a Bayern szólt közbe!

Végül, de nem utolsó sorban pedig az a Mauro Icardi, aki kapcsán a közelmúltban elég gyakran cikkeztek a Real Madridról, Jegyezzük meg Mi is, hogy folyamatosan ott lóg(ott) a levegőbe, hogy az argentin csatár pusztán helyzeti előnyt szeretne kovácsolni magának a blancók érdeklődésével azért, hogy jobb feltételekkel keresse őt szerződéshosszabbítás céljából az Inter.