Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Nice ászát vinné a Paris Saint-Germain! – sajtóhír

A Daily Mail információi szerint az Unai Emery által irányított Paris Saint-Germain szeretné szerződtetni a januári átigazolási időszak folyamán a Lucien Favre vezette OGC Nice elefántcsontparti válogatott középpályását, nevezetesen Jean Michael Seri-t… 

jean-michael-seri-nice_1lfgwi2yig80m1ij39zi3i1rhq

Mint ismert, nagyon úgy tűnt, hogy a Nice egyik legjobbjának számító Jean Michael Seri a nyáron átigazolhat az FC Barcelonához. A nizzai klub vezetőség viszont végül elutasította a katalán együttes állítólagos ajánlatát. Könnyen lehet, hogy ami nyáron elmaradt, az most januárban bekövetkezhet, hiszen ahogyan már említettük, a hírek szerint a listavezető Paris Saint-Germain szeretné leigazolni az elefántcsontparti kiválóságot. 

Jean Michael Seri 2015 nyara óta tartozik a Nice kötelékébe. A 26 esztendős középpályás kétségtelenül a nizzai gárda egyik emblematikus figurája, hiszen többek között neki is köszönhető az, hogy az elmúlt években ott van a Ligue 1 élmezőnyében jelenlegi csapata. A Nice színeiben ezidáig 101 tétmérkőzésen lépett pályára, melyek során 11 gólt szerzett. Aktuális szerződése egyébként 2019-ig köti Nizzába…. 

Németh Boldizsár