Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Diego Costa: “Újra futballistának érzem magam”!

Az Atlético Madrid színeiben az alsóbb osztályú Lleida elleni kupacsata első felvonásán góllal debütáló Diego Costa érthetően boldogan állt az újságírók elé a találkozót követően.

(Kép: marca.com)

Diego Costa alig hogy pályára lépett a 64. percben a Lleida ellen, 5 minutummal később máris gólt szerzett. A spanyol válogatott támadó saját elmondása szerint nagyon élvezte a játékot, és hihetetlenül feldobta őt az is, hogy újra az Atlético Madridban futballozhat.

“Nagyon boldog vagyok, hiszen újra futballistának érezhettem magam!” – Kezdte a 29 éves csatár, aki pár nappal korábban hivatalos bemutatásán kifejtette az előzményeket, például azt, hogy milyen nehéz volt számára az elmúlt fél év.

“Nagyszerű érzés újra az Atlético Madrid szerelésében újra pályára lépni! Nagyon fontos pillanat volt ez a számomra, és nem győzöm hangsúlyozni, hogy hihetetlenül boldog vagyok! Második bemutatkozásomkor nem is kérhettem volna többet. Visszatértem a pályára, ráadásul gólt is szereztem, ez pedig még nagyobb boldogsággal tölt el!” – Tette még hozzá a spanyol válogatott támadó, aki a találkozón kapott egy kisebb rúgást, így az Atleti közleménye szerint csütörtökön orvosi vizsgálatok várnak rá.