Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola tovább erősítené a City védelmét! – sajtóhír

Hiába vezeti toronymagasan az angol élvonalbeli bajnokságot (Premier Leauge) a Manchester City együttese, Pep Guardiola a Citizens menedzsere újabb védőt szemelt ki a keret megerősítésére. Ezúttal is Spanyolországból érkezhet az erősítés.

15023044729537

Angol sajtóértesülések szerint a Manchester City menedzsere a spanyol Pep Guardiola ismét védőt szeretne igazolni a keret megerősítésére. A Citizens vezetőedzője ezúttal is Spanyolországból igazolna méghozzá a Real Sociedad nevelését a 26 esztendős Iñigo Martínez-t szemelte ki. Guardiola a nyáron három védőt is igazolt Danilo, Mendy és Walker személyében.

A rutinos védő a Real Sociedad nevelése és 2011 óta szerepel az első csapatban, idén már hetedik szezonját kezdte a Sociedad együttesében, pályafutását tekintve pedig összesen 222 mérkőzés lépett pályára a baszk együttesben és 17 gólt is szerzett, ami védő létére kimondottan jó mutatónak számít. A játékos szerződése eredetileg 2021-ig köti a baszk együtteshez, a mértékadó transfermakrt portál a játékos piaci értékét közel 25 millió euróra taksálja.

Kép: goal.com