Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Carlos Tévezt újra legyőzte a honvágy – HIVATALOS

A Juventus, a Manchester City és a Manchester United egykori közönség által imádott argentin támadója ismét gyengének bizonyult, és újra szíve klubjához, a Boca Juniors-hoz menekült. A kínai kaland végét, és a visszatérést Buenos Aires-i klub hivatalos Twitter csatornáján jelentette be.

tévez001

Szinte hihetetlen, de még mindig csak 33 esztendős Carlos Tévez, aki legnagyobb sikereit a két manchesteri sztárcsapattal érte el a Premier League-ben. Az argentin sztárcsatár bő egy évtizednyi európai légióskodás után 2015-ben, honvággyal feltüzelve igazotl vissza nevelőklubjához, a Boca Juniors-hoz. A Bomboneraban azonban csak másfélévet tudott a fenekén maradni, ugyanis tavaly januárban engedett a Sanghaj Shenhua, na és a súlyos dollármilliók csábításának.

Csakhogy Téveznek nem jött be a kínai kaland. A szurkolók egy része és a szakértők is kikezdték, mondván lusta, és még akkor sem mindig sérült, amikor annak adja ki magát.

Tévez mellesleg régen elhagyta Sanghajt, és már hónapok óta a Boca edzésein tartja szinten magát. Így igazából nem is érkezett váratlanul a sárga-kékek bejelentése arról, hogy sikerült újra szerződtetniük a szurkolók kedvenc gólvágóját. Így lett „Az Apacs” harmadszor is a Boca játékosa.

Balogh József