Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két PL csapat vinné Walcottot

Theo Walcott az Arsenal örök reménysége parkolópályára került a csapatnál és csak epizódszereplő lett, ám a közelgő Vb-n természetesen ott szeretne lenne a háromoroszlánosok felszerelésében. 

theo-walcott-ftr-110114jpg_qxocvjb90umb1l2ldc3nmv1vm

Ennek érdekében pedig nem zárkózna el a váltástól sem. Kérői ugyanis lennének, mivel a legújabb hírek szerint mind a nevelőklubja, a Southmapton, mind pedig a liverpooli, Everton is tárt karokkal várná a szélvész gyors szélsőt.

Értesülések szerint Arsene Wenger -annak ellenére, hogy nem szeretné elengedni a játékost – sem állna az útjába a transzfernek, mivel megérti Walcott álláspontját is, ám őt és a szintén távozóban lévő Sanchezet csak úgy lenne hajlandó elengedni, ha legalább egy “pótlás” érkezne addig.

Walcottért a legújabb hírek szerint az Everton egy 20 millió fontos ajánlatot készül tenni a napokban, amit reményeik szerint el is fogad az Arsenal.

A 28 éves korábbi angol válogatott támadó még 2006-ban érkezett az “Ágyúsokhoz”, a már fentebb említett “Szentektől”, de azt a karriert amire számítottak akkor tőle egyelőre nem tudta elérni.