Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: A klub egyességre jutott a klasszis kínai kérőjével! – Sajtóhír

Sajtóértesülések szerint megszületett az egyesség az FC Barcelona és a Hebei CFFC együttesei között arról, hogy a katalán korábbi sikereinek egyik legfőbb letéteményese 7 év után elhagyja Barcelonát, és Kínába szerződik.

(Kép: goal.com)

Amennyiben igazak a nemzetközi sportsajtóban csütörtökön megjelenő hírek, Javier Mascherano hamarosan elhagyja az FC Barcelonát. Az argentin válogatott játékossal kapcsolatban, már régóta lehetett arról hallani, hogy bizony ez lesz Mascherano utolsó szezonja a Camp Nouban – Talán egyedül az maradt a kérdés, hogy januárban, vagy majd csak a nyáron int búcsút a Barcának.

A 33 esztendős védekező mindenes jelen állás szerint közel áll ahhoz, hogy napokon belül a kínai Szuperligában szereplő Hebei China Fortune FC játékosa legyen, miután a két klub állítólag az átigazolás minden részletét tekintve egyességre jutott.

A goal.com a transzfer kapcsán arról is ír, hogy a játékos nyitott a kínai kalandra, ugyanakkor a Hebei, mint veszteséget termelő klub, a kínai liga szabályzata szerint nem áldozhat 5,77 millió eurónál (45 millió jüan) többet külföldi játékos vásárlására. A két klub között éppen ezen mehet(ett) az alkudozás, ugyanis úgy hírlik, a Barca 10 millió eurót remél(t) Mascherano eladásából.

Várjuk a nagy bejelentést…