Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelonából igazolna a Chelsea! – sajtóhír

A Daily Star információi szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea szeretné leigazolni az Ernesto Valverde által irányított FC Barcelona kötelékébe tartozó fiatal spanyol futballistát, nevezetesen Denis Suarez-t… 

denis-suarez-barcelona_1rwdzxlc62e1u1gnh8m7q7euf3

A még mindig csak 24 esztendős Denis Suarez-t pár évvel ezelőtt hatalmas tehetségnek titulálták be, s nagy jövőt jósoltak a számára (egyáltalán nem alaptalanul…). Már többször is bizonyította, hogy képességeit nem becsülte, s nem is becsüli túl a sajtó, viszont nagyon úgy tűnik, hogy a Barcelona színeiben nem tud meghatározó játékossá válni, legalábbis a közeljövőben. Ahogyan már említettük, a legfrissebb hírek szerint a Chelsea szívesen a soraiban tudná a katalán gárdában leginkább kiegészítő embernek számító Denis Suarez-t. A középpályásként és szélső támadóként is bevethető spanyol futballista számára egyáltalán nem lenne szokatlan az angliai légkör, 2011-2013-ig a Manchester City kötelékébe tartozott, ráadásul néhány meccsen a felnőttek között is lehetőséget kapott. 

Denis Suarez 2013 nyara óta tartozik az FC Barcelona kötelékébe. Első idényében a katalán együttes B csapatában rúgta a bőrt, majd a 2014/2015-ös szezont a Sevillánál, a 2015/2016-os kiírást pedig a Villarrealnal töltötte. A Barca felnőttjei közé tehát 2016 nyarán csatlakozhatott. A klub színeiben ezidáig 52 tétmérkőzésen lépett pályára, melyek során 6 gólt és 11 gólpasszt jegyzett. 

Németh Boldizsár