Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga játékosok az AC Milan radarján

Olasz sajtóhírek szerint a Serie A-ban szereplő AC Milan együttese több, a Bundesligában szereplő fiatal játékost is kinézett magának. Köztük Thorgan Hazard-ot is, aki eddig remek szezont fut a csapatával.

Thorgan-Hazard-707429-horz

Az AC Milan a nyáron csak úgy költötte az euró milliókat jobbnál jobb játékosok megszerzéséért. A transzferek többsége azonban nem igazán vált be, a csapat csupán a 11. helyen szerénykedik az olasz pontvadászatban.

Az eredményeket illetően természetesen elégedetlenek a legendás együttesnél, így tovább bővítenék a keretüket Gattuso-ék.

A kívánságlistán három Bundesliga játékost is találunk, akiket az elmúlt hétvégén Massimiliano Mirabelli, a Milan sportigazgatója is megnézett.

Az elsődleges célpont Thorgan Hazard megszerzése, aki idén pazar formát mutat, főleg a bajnokságban. 18 mérkőzésen eddig 6-szor volt eredményes a Bundesligában és ugyanennyi asszisztot is kiosztott a társak felé a szélső. Ezekkel a mutatókkal már túlszárnyalta az előző idényben mutatottakat és hol van még a szezon vége?

A más poszton, de ugyancsak hasznos játékra képes Max Meyer is felkeltette a piros-fekete csapat figyelmét. A 22 esztendős német ebben a szezonban kicsit hátrébb szorult. Sokszor védekező középpályásként kapott szerepet, annak ellenére, hogy a korábbi idényekben támadó középpályásként és szélsőként számítottak rá. Viszont középen sem mutat rosszul a játéka, erről árulkodik a 90%-os passzpontossága.

A harmadik és egyben utolsó szereplő a Milan radarján a Bayer Leverkusen kiválósága, Leon Bailey. A 20 éves jamaikai fiatalt rengeteg európai klub vinné, ami nem is csoda. A szélső idén robbant be a német első osztályba igazán, ahol 15 meccsen 6 gólt és 4 gólpasszt jegyzett. Piaci értéke már most 28 millió euró, s ha ilyen ütemben fejlődik, hamar még magasabbra törhet ez az összeg.

Vajon melyik játékossal járna jól igazán a Milan, illetve megfordítva a kérdést, melyik játékos járna jól az AC Milannal?

Szerző: Báló Bence