Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz és spanyol élcsapat is versenyben van Sturridge-ért

Olasz lapértesülések szerint a Liverpoolban parkolópályára kerülő Daniel Sturridge megszerzésére mégsem a korábban sokat hangoztatott Inter lehet a legnagyobb esélyes, hanem a jobb ajánlattal előálló Sevilla.

sturridge

(Fotó: Sky Sports/Twitter)

A hírek szerint Sturridg-ot felajánlották az Internek, azonban a kék-feketét kölcsönvételben gondolkodnak, opciós joggal, míg a Sevillánál ezzel szemben a Mediaset Premium értesülései szerint hajlandóak lennének kötelező elővásárlási opcióval kölcsönvenni az angol válogatott támadót. A Liverpool mindenesetre állítólag 30 millió eurót szeretne viszontlátni Sturridge-ért cserébe.

Az angol Daily Mail szerint az andalúzok már ajánlatot is tettek egyébként, melyet a Liverpool visszautasított, annak ellenére, hogy a kölcsönvétel alatt átvállalták volna Sturridge teljes, heti 150 ezer fontos bérét.

A sérülésekkel is bajlódó csatár Jürgen Kloppnál perememberré vált: idén kilenc bajnokin játszott, de mindössze ötször töltött több mint egy félidőt a pályán – két gólt így is összehozott. December hatodika óta egyáltalán nem kapott lehetőséget, az angol válogatott világbajnoki keretébe viszont mindenképpen be szeretne kerülni, így a több játéklehetőség érdekében januárban váltana a támadó.