Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane: “Nem tudom elképzelni a Realt Ronaldo nélkül”

Ismét felröppentek a hírek, miszerint Cristiano Ronaldo már nem érzi jól magát a Real Madridnál, ezért szeretne távozni a klubtól, ha nem teljesítik a feltételeket, amiket kér. 

real-madrid-borussia-dortmund-cristiano-ronaldo-zinedine-zidane-uefa-champions-league_15ajuexobafgt1eqk5w59cbd3t

Forrás: eurosport.com

Ahogy a nyári átigazolási időszakban is, most télen is felerősödtek azok a hírek, hogy Cristiano Ronaldo el akarja hagyni a Real Madridot. Volt szó arról, hogy vissza akar térni Manchesterbe, miután nem értékelik őt a klubnál, sőt már az is felmerült, hogy Neymarral fognak helyet cserélni, és míg a portugál a PSG-ben, addig a brazil Madridban folytatná. Zinedine Zidane a ma esti Leganés elleni Király-kupa összecsapás előtt állt a sajtó rendelkezésére, ahol kommentálta ezeket a pletykákat, és megvédte játékosát.

“Mi is hallottuk a pletykákat, de szerint Ronaldónak csak a játékra kellene figyelnie. Egyébként nem aggódom miatta. Amikor edzésre jön, csak a futballról tud beszélni. Nem tudom elképzelni a Real Madridot nélküle, hiszen jelenleg is abban a klubban játszik, ahová tartozik.”

 A Real Madrid jelenleg csak a negyedik helyen áll a spanyol bajnoki tabellán, Cristiano Ronaldo pedig csak eddig 4 góllal vette ki a részét a csapat eddigi nagyon gyenge teljesítményéből.