Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megszületett az egyezség az Inter és a Barcelona között!

Ami napok, sőt, hetek óta a levegőben volt, most biztossá vált: Rafinha, a Barcelona saját nevelésű játékosa az olasz Internazionaléban folytatja pályafutását!

why-rafinha-is-barcelonas-blessing-in-disguise

(forrás: goal.com)

Lezárult tehát a januári átigazolási időszak egyik régóta húzódó sagája, ugyanis több forrás egybehangzóan megerősítette az egyezség létrejöttét. Rafinha a szezon hátralevő részére kölcsönbe érkezik az Inter gárdájához, majd a nyáron 35 millió euró fejében végleg a milánóiak játékosává válhat – abban az esetben, ha az Inter kiharcolja a BL-indulást, a kiváráslás kötelezővé válik. A Barcelona emellett  – Rafinha teljesítményének függvényében – a jövőben további 3 millió euró bónusszal gazdagodhat.

A februárban 25. életévét betöltő játékos a hírek szerint órákon belül Milánóba repül, ahol a hétvégén részt vesz az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, majd vasárnap este a helyszínen tekinti meg az Inter-Roma mérkőzést.

A transzfer létrejöttében nagy szerepet játszott magának Rafinhának az akarata, hiszen hosszú sérülése után hatalmas benne a bizonyítási vágy, viszont korábbi formájának visszanyeréséhez állandó játéklehetőségre van szüksége, ami a Barcelonában jelenleg nem biztosított.

Lisandro López érkezése után megvan tehát az Inter második, Luciano Spalletti által hőn áhított igazolása.

(zp)