Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolás: Aubameyang már új klubnak udvarol – Még nincs megegyezés!

A pénteki, Hertha elleni meccsen sem lépett pályára a Borussia Dortmund mezében Pierre-Emerick Aubameyang. A gaboni válogatott támadó a hírek szerint bár egyre közelebb kerül az Arsenalba igazoláshoz, még mindig sok mindenben kell megegyeznie a feleknek.

arsenalaubameyang001

Alig több, mint másfél hét van hátra a januári átigazolási időszakból, és ugyan a szakértők inkább tartják valószínűbbnek a távozását, mint a maradását, a tény mégis az, hogy a hosszúra nyúló egyezkedés miatt továbbra is a Dortmund játékosa Aubameyang.

A Borussia illetékesei nem igazán akarják mindenáron eladni a 28 esztendős csatárt, minimum 70 millió eurót követelnek érte. Igaz, a Bild szerint Hans-Joachim Watzke sportigazgató már belement abba is, hogy 50 millió euró és a francia Olivier Giroud érkezzen a gaboni helyére.

Természetesen az Arsenal és a Dortmund idegőrlő csatája a leginkább Aubameyangot bosszanthatja, aki ennek ellenére mégis szívélyesen tudott nyilatkozni tegnap délután:

„Már fiatal koromban is tetszett Arséne Wenger munkája és acsapat, amit összerakott. Természetesen a dolgok változnak, de az Arsenal még mindig egy nagy klub”

– kedveskedett Aubameyang álmai klubjának.

Balogh József