Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManCity: francia védőtehetség érkezik a La Ligából!

Végre úgy tűnik, hogy nem csúszik le egy régóta kiszemelt játékosáról a Manchester City együttese, amely éppen a napokkal szembesült azzal, hogy a városi rivális United elhappolta előlük Alexis Sánchezt.

laporte001

Már régebben is lehetett arról hallani, hogy a Manchester City menedzsere szívesen látná csapata védelmében az Athletic Bilbao középsővédőjét, a 23 éves Aymeric Laporte-ot. A baszk származású bekk ugyan francia válogatott kerettag, de teljes pályafutását baszk földön teljesítette származásának köszönhetően.

Laporte megszerzését illetően eddig mindig megakadt abban a City, hogy elképesztő, 65 millió eurós a kivásárlási ára a bizony még elég sokáig, egészen pontosan 2020 nyaráig érvényes szerződéséből. A goal.com szerint Pep Guardiola nem szeretne tovább várni, és nem kíván újabb presztízs veszteséget elszenvedni az átigazolási-piacon.

A hírek szerint nem hogy napokon belül, de állítólag órákon megszülethet az elég biztosnak tűnő átigazolás, és Laporte még ma aláírhatja 5 és fél szezonra szóló szerződését.

Balogh József