Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pochettino: “Inkább dolgoznék egy farmon, minthogy a Barca edzője legyek”

A Tottenham Hotspur jelenlegi menedzserének, Mauricio Pochettinónak Barcelona elleni ellenszenve nem ismeretlen az argentin karrierjét ismerőknek, most viszont újra tanúbizonyságot tett erről egy interjúban.

mauriciopochettino-cropped_ja7iji2d1bcx1bj35gnhki0ar

Forrás: fourfourtwo.com

Mauricio Pochettino több mint 8 évig volt az Espanyol játékosa, majd edzői karrierjét is a katalán csapatnál kezdte megl 2009-ben, ahol egészen 2012-ig dolgozott. Az argentin tréner ezért nem igazán szívleli a nagyobb barcelonai klubot, sőt egyszer azt is kijelentette, hogy a Barca legendás középpályása, Xavi az ellensége. A minap egy interjúban pedig arról kérdezték, hogy képes lenne-e edzeni a Barcelonát, vagy esetleg az Arsenalt, amely klubok Pochettino csapatainak nagy riválisai.

“Csak hogy világos legyen, soha nem lennék sem a Barcelona, sem az Arsenal edzője, mert ennyire hűséges vagyok az Espanyolhoz és a Tottenhamhez. Inkább dolgoznék egy farmon, minthogy ezeket a klubokat irányítsam. Az elköteleződésem viszont jelenleg megingathatatlan, úgy dolgozom a Tottenham menedzsereként, mint ha örökre itt maradnék, de sosem tudhatod, hogy mit hoz a futball.”

Pochettino 2014 óta irányítja a londoni klubot, és jelenlegi szerződése 2021-ig köti hozzájuk.