Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: CR szerint megmenthető még a szezon!

A minap még Cristiano Ronaldo a közösségi médián igyekezett ösztönözni társait és a Real Madrid szurkolóit, legújabban pedig már a kínai Doonqiudi által neki ítélt ‘Év Labdarúgója’ díj átadásakor beszélt optimistán a blancók szezonjáról.

CR a zsinórban haramdik alkalommal neki ítélt díjjal (Kép: marca.com)

“Ha meg tudnánk nyerni a Bajnokok Ligáját, akkor ez egy újabb hihetetlen szezon lenne! Keményen kell dolgoznunk, hiszen számunkra a Bajnokok Ligája  legfontosabb trófea!” – Adta ki az ukázt CR, majd kitért arra is, hogy ő bizony a La Liga-áról sem mondott le teljesen: “Nem kezdtük jól a bajnokságot, éppen ezért mindannyian csalódottak is vagyunk. Nehéz helyzetben vagyunk, de nem adhatjuk fel, annak ellenére sem, hogy sok pontot elszórtunk. Ahogy már mondtam, keményen kell dolgoznunk!”

Az ötszörös Aranylabdás klasszist kissé elkanyarodva előbbi témától, arról is megkérdezték, hogy milyen előjelekkel várja közelgő nyári világbajnokságra. “Portugália megnyerte az Európa-bajnokságot, ettől függetlenül nem hiszem, hogy mi lennénk a favoritok, de persze mint mindig, ezúttal is versenyképesek leszünk! A többit pedig meglátjuk majd. Szerintem Németország, Spanyolország, Argentína, Brazília és Franciaország a nagy favorit!” – Így a balncók 7-ese.