Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca és a Real is az Inter játékosát szemelte ki! – sajtóhír

A Serie A-ban szereplő Inter Milano szlovák válogatott védőjének játékjoga iránt a világ legjobb klubjai érdeklődnek Angliából és Spanyolországból.

-VXpZ-f7S9HangLKjp0xeQ_Milan-kriniar

Nemzetközi sajtóértesülések szerint szerint az olasz Serie A-ban szereplő Inter Milano szlovák válogatott védője, Milan Škriniar játékjoga iránt a Barcelona és a Real Madrid is komoly érdeklődést mutat. A hírek szerint Angliából a Manchester City is szívesen a soraiban tudná a fiatal szlovák tehetséget.

Škriniar 2017 júliusában szerződött Milánóba a szintén olasz bajnokságban szereplő Sampdoria együttesétől a felvidéki származású futballügynök Csontó Károly közreműködésével közel 23 millió euróért. A 22 esztendős szlovák védőért a hírek szerint a Manchester City 65 millió eurót kínált, azonban a milánóiak visszautasították az ajánlatot. Škriniar az idei szezonban 24 mérkőzésen lépett pályára a milánói Inter színeiben és három gólt is szerzett.

A 22 esztendős szlovák védő szerződése eredetileg 2022-ig érvényes a milánói gárdához és a mértékadó transfermarkt portál a játékos piaci értékét 30 millió euróra taksálja.