Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Német válogatott játékos érkezhet a West Ham-hoz – Sajtóhír

Az angol Premier League-ben szereplő West Ham együttesénél ezen a télen pörögnek az átigazolásokkal kapcsolatos események. A legfrissebb hírek szerint még a januári transzfer időszakban egy német válogatott játékos érkezhet.

schurrle

Akár már holnaptól újra Angliában játszhat Schürrle. 

A Daily Mail jelentése szerint a klubnál erősen elkezdtek érdeklődni a korábbi Chelsea játékos, André Schürrle iránt. A 27 esztendős támadó nem igazán számít alapembernek Dortmundban, ahol idén csak 10 mérkőzésen jutott szóhoz, minden sorozatot figyelembe véve. Igaz, sérülések is hátráltatták a támadót.

A Kalapácsosok együttesében lenne is hely az 57-szeres német válogatott számára, hiszen Diafra Sakho már eligazolt, míg André Ayew nagyon közel áll a Swansea Cityhez. Schürrlének pedig szüksége van a játéklehetőségre, ha utazni szeretne hazája válogatottjával az oroszországi vb-re.

A német támadó a legtöbb West Ham szurkolói oldal szerint is jó befektetés lenne a csapat számára, ugyanis Schürrle már bizonyította a Chelsea-ben rátermettségét az angol futballra.

Az üzlet még az átigazolási időszak utolsó napján, azaz holnap megvalósulhat mely, ha létrejön, akkor valószínűleg egy szezon végéig szóló kölcsönszerződés lesz.

Szerző: Báló Bence