Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! A városi riválistól igazolt a címvédő Chelsea! – hivatalos

A Premier League-ben szereplő címvédő Chelsea együttese hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a városi rivális Arsenal francia támadóját, akinek Pierre-Emerick Aubameyang érkeztével nincs helye az ágyúsoknál.

giroudarsA PL címvédője a Chelsea hivatalos honlapján jelentette be, hogy megegyezett a városi rivális Arsenal együttesével és a francia Oliver Giroud a Stamford Bridgen folytatja pályafutását. A 31 esztendős francia válogatott támadó 18 hónapra kötelezte el magát új klubjához és a londoni kékek 15 millió fontot fizettek érte az ágyúsoknak, ami bónuszokkal együtt elérheti a 18 millió fontot.. A francia támadó a londoni kékeknél a 18-as számú mezben fog játszani jelentették be a londoni kékek.

Giroud 2012 óta szerepelt az Arsenal együttesénél és ezalatt 253 tétmérkőzésen 105 gólt szerzett. A francia támadó korábban főként francia csapatokban futballozott, a Grenoble, Istres, Tours és Montpellier együtteseiben. A 31 esztendős gólerős támadó pályafutása egészét tekintve összesen 464 mérkőzésen lépett pályára együtteseiben és ezalatt 196 gólt szerzett. Giroud az Arsenal együttesével három alkalommal FA-kupát valamint három alkalommal Community Shieldet is nyert.

Giroud Ross Barkley és Emerson Palmieri után a harmadik téli szerzeménye a Chelsea-nek.

Grafika: Bács András

Ondik Gábor