Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marcelino: “Lehetetlennek tűnik, de megpróbálunk hősök lenni”

Csütörtök este csak egy szűk győzelemre futotta az FC Barcelona erejéből hazai pályán, a kissé tartalékos Valencia ellen a Király-kupa elődöntőinek első mérkőzésén. A vendégek trénere nem írja le magukat, de a helyzetük azért lehetne jobb is.

Kép: Marca

Kép: Marca

Marcelino büszke csapatára és elmondható, hogy még nyitott a párharc a visszavágó előtt. Mindez annak tükrében, hogy Garay, Kondogbia és Gonzalo Guedes sem léphetett pályára a Camp Nouban, szinte győzelemmel ér fel.

“Nem egy jó eredmény, de dicséretet érdemlünk, amiért így harcoltunk. A párharc nagyon nehéz, de még nyitott, minden erőnkkel harcolni fogunk. Lehetetlennek tűnik, de megpróbálunk hősök lenni.”

“A Mestalla segít majd nekünk, a szurkolók látták a csapatukat küzdeni a sok hiányzó nélkül. Azt hiszem a Barcelona csak két alkalommal maradt gólképtelen idén idegenben – remélem ez lesz majd a harmadik ilyen eset.”

“Guedes, Zaza, Kondogbia, Murillo és Garay nélkül ahogy küzdött a csapat a Barcelona ellen, az egész csapat hatalmas megbecsülést érdemel. Az első félidőben sokat teszteltek minket, de mindezek ellenére csak egy lehetőségük volt. A védekezésünk közel tökéletesen működött. Lekötni a Barcelonát és Lionel Messit hatalmas meló.” – mondta a Marcának Marcelino.

A visszavágót egy hét múlva, azaz február 8-án rendezik majd 21:30-tól Valenciában.