Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp kifakadt a Spurs elleni derbi után

A Liverpool és a Tottenham tegnapi találkozása sokáig emlékezetes végjátékot hozott, mely során két véleményes tizenegyest is ítéltek vendégek javára, ezt pedig a Vörösök menedzsere, Jürgen Klopp sem hagyta szó nélkül…

poolspurs

(Fotó: BBC)

Klopp természetesen elsősorban a Virgil Van Dijk Erik Lamela elleni szabálytalansága miatt a 95. percben megítélt büntető miatt volt bosszús (Kane előtte nem sokkal kihagyott egy másik tizenegyest, akkor Karius kapussal találkozott), amely végül két pontjába került a Vörösöknek.

“Az első félidőben volt pár komolyabb belépő, ami után lehetett volna szabadrúgást ítélni, de úgy tűnt, ez az a meccs lesz, ahol ezt engedik. Aztán végül a legenyhébb kontaktuson megy el a meccs” – utalt Klopp a holland és az argentin találkozására. A “Normal One” szerint Van Dijk próbálta visszahúzni az esetnél a lábát, és bár történt némi érintkezés, Lamela már azelőtt homorított. John Moss játékvezető ráadásul továbbot is ítélt volna, ám asszisztense hatására büntetőt ítélt.

“Nem volt büntető, az a helyzet. Dühös vagyok, de nem tudok a történteken változtatni, mit tehetnék? Mondjak vmi hangzatosat? Büntettessem meg magam? Fizessek bírságot? Ha kimondanám, amit gondolok, a világfutball történetének legnagyobb büntetését kellene befizetnem. Ennek így nincs értelme…” – nyilatkozta az elkeseredett szakember.

Az első büntetőt is kifogásolták természetesen a Mersey-partiak, Van Dijk szerint Kane műesést követett el Karius kivetődésénél. “Sokat vitatkoznak azon, les volt vagy sem, de szerintem ráadásul műesés is volt” – vélekedett a rekordösszegért igazolt holland.