Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábban “kipécézett” játékosát méltatta Mourinho

A Manchester United portugál menedzsere, Jose Mourinho korábban több ízben is kritizálta a Vörös Ördögök 22 éves ifjú titánját, a balhátvéd Luke Shaw-t, legutóbbi nyilatkozatában azonban nagyon más hangnemet ütött meg a tehetséges játékossal szemben.

joseeee

(Fotó: manutd.com)

A 2014-ben 27 millió fontért vásárolt védőt tavaly tavasszal több alkalommal is kritizálta a portugál, annak “klub iránti elkötelezettségét” hiányolva. A “Special One” akkor úgy vélekedett, nincs azon a szinten, mint Ashley Young, Matteo Darmian vagy Daley Blind.

Jose azonban legutóbb jóval hízelgőbben beszélt Shaw-ról: “Az utóbbi néhány hónapban már nem kellett kisebb sérülésekkel bajlódni, melyek hátráltatnák a fejlődésben, ennek pedig nagyon örülök. A logikus következtetés ebből az, hogy új szerződést fog kapni és hosszú évekig a Manchester United játékosa lesz.” 

“Nem arról van szó, hogy meggondoltam volna magam” – tette hozzá Mourinho. “Arról van szó, hogy fejlődik vagy sem, mert régóta ismerem őt, még a Southamptonnál töltött időszakából, a potenciáljával és a kvalitásaival tehát tisztában vagyok. Arról, hogy közelebb kerül-e a futballról alkotott elképzeléseimhez, nem csak a meccseken, a heti edzéseken is. Ő pedig nagy lépéseket tett” – dicsérte a 22 éves futballistát a luzitán szakember.

Shaw egyébként hat alkalommal lépett pályára a jelenleg zajló Premier League-szezonban.