Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Emery: készen állunk a Real ellen

A  Paris Saint-Germain robog a bajnoki cím felé. Újabb győzelmével már 12 ponttal vezeti a francia tabellát. A Bajnokok Ligájában viszont olyan ellenfél ellen játszhatnak, akik bárkit le tudnak győzni. 

Emery legnagyobb sikere lehet a Real kiütése (Fotó: egypttoday.com)

A Real Madrid és a Paris Saint-Germain is győzelemmel hangolt szerdai összecsapásuk előtt. A királyiaknál Cristiano Ronaldo triplázott a Sociedad ellen, míg a francia csapatnál Neymar talált be a Toulousenak. A PSG nagyon simán, 12 ponttal vezeti a bajnokságot, így Unai Emery joggal magabiztos a Bajnokok Ligája nyolcadöntője előtt. “Azt hiszem úgy játszottunk ahogyan kellett igaz, szerdán minden más lesz. Nagyok az elvárások, de azt hiszem a csapat készen áll. Fontos, hogy megtartsuk a Bajnokok Ligájában azt szintet, amit a bajnokságban elértünk.” — nyilatkozta Emery, a Toulouse elleni bajnoki után.

Ronaldo eddig kilenc gólt szerzett az idei Bl kiírásban, míg Neymar “csak” hatot. A Real második helyen jutott tovább a csoportjából, a PSG első helyen. Vajon ki fogja megnyerni a gigászok csatáját? Szerdán 20:45-kor élőben közvetíti az M4 sport az összecsapást.

Mihók Richárd