Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kolumbiai tehetséget igazolna a Barcelona! – sajtóhír

A Mundo Deportivo információi szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona szeretné leigazolni a Javi Garcia által irányított Watford kötelékébe tartozó, ám jelenleg a spanyol másodosztályban érdekelt Huesca színeiben kölcsönben futballozó Juan Camilo Hernandez-t, azaz “Cucho-t”…

1510432125_966862_1510432239_noticia_normal

A mindössze 18 esztendős “Cucho” remek teljesítményt nyújt Huesca színeiben, hiszen az eddigi 23 bajnoki mérkőzésen 11 gólt és 4 gólpasszt jegyzett. Azaz neki is hatalmas szerepe van abban, hogy csapata nyolc pontos előnnyel vezeti a spanyol másodosztályt. Tehát nem csoda, hogy felhívta magára a Barcelona figyelmét, már amennyiben persze lehet hinni a híreknek. A Watford állítólag 25 millió euró ellenében lenne hajlandó megválni a kolumbiai támadótól. 

Juan Camilo Hernandez, azaz “Cucho” a kolumbiai Deportivo Pereira színeiben vált profi labdarúgóvá. A Watford innen igazolt le 2017 januárjában az ifjú támadót. A “lódarazsak” rögtön kölcsön is adták, miután szerződtették, méghozzá az America de Cali csapatának. “Cucho” egyébként a kolumbiai U20-as válogatott tagja, eddigi 9 mérkőzésen 2 gólt és ugyan ennyi gólpasszt jegyzett. 

Németh Boldizsár