Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho Pogba problémája?

Jamie Redknapp a Sky Sports szakértője szerint Jose Mourinho egyszerűen nem tudja kihozni Paul Pogbaból a Manchester Unitednél a legjobbat.

paul-pogba-man-utd

Az esetek többségében -Jose Mourino mellett – a francia játékmestert találják meg a kritikusok, ha nem megy a játék a “Vörös Ördögöknek”.  És mit ad Isten az elmúlt fordulókban ez ismét előkerült.

“Van amikor mindenki azt mondja, hogy egyszerűen elengedhetetlen fogaskereke a csapatnak, most ott tartunk, hogy mindenki azt mondja, hogy használhatatlan. Ha jól megy neki és a csapatnak, akkor egy világklasszis szintet hoz, de ha nem akkor az ára miatt mindenki “ekézi”. “

“Úgy gondolom nagy felelőssége van ebben Mourinhonak. Mindenki azt mondja, hogy mekkora önbizalmú játékos ő, mindennek ellenére én úgy érzem ,hogy legbelül szereti ha törődnek vele és pátyolgatják. “

“Nem mondom azt, hogy át kéne igazolnia, de ha Pep Guardiola kezei alatt és a Manchester Citynél játszana, akkor a világ egyik legjobb játékosa lehetne. Úgy látom, hogy Jose Mourinho nem a legjobb választás számára.”

Annyi biztos, hogy Pogba önbizalma az elmúlt időszakban nincs a toppon, amin nem segített Jose Mourinho (sem), ám tündökölt már a francia az irányítása alatt.