Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Didier Drogba fia eligazolt a Chelsea-ből

Didier Drogba pályafutása Franciaországban indult, első profi szerződését pedig a Le Mans csapatától kapta. Ekkor született három gyermeke közül a legidősebb Isaac Drogba, aki immáron 17 esztendős és csakúgy mint édesapja ő is focizik. De vajon mennyire esett messze az alma a fájától?

Teljes képernyő rögzítése 2018.02.20. 92809

A most 39 esztendős elefántcsontparti csatárlegenda igen magasra tette a lécet, árnyékából nem lesz egyszerű kibújni. Főleg ha az ifjú utód esetleg nem is annyira tehetséges, inkább csak apja farvizén evickél. Isaac Drogba ezidáig a Chelsea utánpótlásrendszerében lapult meg, ám nem tudhatjuk, hogy ebben mekkora szerepe van a tehetségének. Sokat nem tudni róla, elégedjünk meg annyival, hogy ő is csatár, csakúgy mint édesapja.

Didier Drogba minden bizonnyal utolsó profi szezonját kezdi meg hamarosan a Phoenix Rising csapatában, miközben fiát szerződtette az a Guingamp, mely az “öreg” profi pályafutásának második állomáshelye volt a Le Mans után. Hogy aztán az ifjabbik Drogba követi-e apja életpályáját, azt egyelőre nem lehet tudni, de egy biztos, ha nem elég szorgalmas és tehetséges, az hamarosan ki kell, hogy bukjon. Körülvehetik őt jó menedzserek, sokan tisztelhetik őt az édesapja miatt, de a tudást nem lehet megvásárolni.

Isaac első ízben a Guingamp U19-es csapatához csatlakozik, aztán majd kiforrja magát, hogy mi lesz a franciaországi kalandból. Az édesapa mindenesetre instagramon tudatta követőivel, hogy nagyon büszke a fiára.