Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet Olaszországba a Bayern középpályása – Sajtóhír

A Tuttosport legfrissebb jelentése szerint Arturo Vidal visszatérhet a Serie A-ba. A chilei középpályás iránt az AC Milan és az Inter is érdeklődik.

vidal-1

Vidal újra a Serie A-ban? Miért is ne?

A jelenleg a Bayern München-t erősítő Arturo Vidal szerződése a jövő nyáron lejár Németországban. A hírek szerint ezt a bajorok nem is hajlandóak meghosszabbítani, már csak azért sem, mert a nyáron egy ifjú titán érkezik Vidal posztjára, Leon Goretzka személyében. Ennek okán a „Bőrnadrágosok” a nyári mercato során értékesítenék a 30 esztendős játékost.

A torinói Tuttosport szerint az AC Milan és az Inter együttese is egyaránt érdeklődik a középpályásért, aki számára az olasz élvonal nem is lenne ismeretlen, ugyanis 2011. és 2015. között négy szezont is lehúzott a Juventus-nál.

A Tuttosport még azt is hozzáteszi, hogy Vidal mindenképp szeretne a Bajnokok Ligájában játszani. Ebből kifolyólag jelenleg az Inter jobb pozícióban lehet, ugyanis jelenleg a 4. helyen áll a bajnokságban, amely BL indulást jelent. Viszont a Gattuso féle vezette Milan stílusa lehet, hogy közelebb állna a harcos Vidal-éhoz, de a Rossoneri vélhetően újra csak Európa liga induló lesz.

Báló Bence