Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntetlent játszott a DAC a listavezető ellen

Igazi rangadó várt a DAC drukkereire, hiszen Vida Kristopher csapata a tabella első helyén álló Spartak Trnavát fogadta. Egy nappal az új fanshop és klubmúzeum megnyitás után, a dunaszerdahelyiek óriási kedvvel vágtak neki a Nagyszombat elleni találkozónak.

(Fotó: twitter.com)

1. félidő: A vendégek kezdték jobban a találkozót. Az első tíz percben rengeteg helyzetet alakítottak ki. A 19. minutumban a DAC veszélyes helyről kapott szabadrúgást, ám Kalmár a sorfalba vágta a labdát. Öt perccel később a listavezetők szalasztottak el egy óriási lehetőséget, pedig Vlasko közvetlen közelről lőhetett kapura. Sokáig szinte semmi sem történt, néhány kósza próbálkozáson kívül. Aztán a 43. percben Satka fejese kis híján a kapuba zuhant.

2. félidő: A második játékrész elején leginkább a középpályán folyt a játék. Komolyabb lehetőségek nem alakultak ki. Sajnos Vida nem alkotott maradandót, így Marco Rossi lecserélte őt húsz perccel a vége előtt. A 85. percben Kalmár Zsolt is elhagyta pályát. Az utolsó pillanatokban a hazaiak domináltak, de gólt nem sikerült szerezniük. Jó hír, hogy a listavezetők sem voltak képesek betalálni. A mérkőzést egy kis kakaskodás zárta.

FC DAC 1904 Dunaszerdahely – Spartak Trnava 0-0 (0-0)
Helyszín: MOL Aréna; Vezette: Patrik Hrcka
Gólszerzők: – ill. –
Sárga: Ljubicic (78.), Huk (93.), Čmelík (94.) – ill. – Pehlivan (51.), Sloboda (61.), Kadlec (87.), Egho (93.)
Kiállítás: – ill. –

Mihók Richárd