Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gól nélküli döntetlennel zárult a moszkvai derbi!

Moszkvai derbi került megrendezésre az orosz labdarúgó-bajnokság (Russian Premier League) 21. fordulójának vasárnapi játéknapján, hiszen a Yuri Semin által irányított Lokomotiv Moszkva a Massimo Carrera vezette Szpartak Moszkvát látta vendégül… 

Teljes képernyő rögzítése 2018. 03. 04. 165135

A listavezető Lokomotiv Moszkva a címvédő Szpartak Moszkvát fogadta. A vendégeknek lett volna miért törleszteniük, hiszen a 7. fordulóban hazai környezetben 4-3-ra kikaptak a városi riválistól. Nos, ez azonban nem jött össze Carrera csapatának, ráadásul a találkozón gól sem született ahhoz képest, hogy a Szpartak otthonában milyen gólzáporos mérkőzést láthattak a szurkolók. A két csapat nagyjából ugyan annyit próbálkozott az összecsapás folyamán, a labdabirtoklás pedig kiegyenlítettnek bizonyult. A Szpartak Moszkva ezzel a döntetlennel fellépett a 3. helyre, míg a Lokomotiv előnye kissé csökkent a Krasznodarral szemben, de a moszkvai csapat így is megnyugtató előnnyel vezeti a tabellát. 

Lokomotiv Moszkva – Szpartak Moszkva 0-0
Helyszín:
RZD Aréna, Moszkva.
Gólszerzők: – ill. –
Kiállítás: – ill. –

Lokomotiv Moszkva: Guilherme – Ignatjev, Kvirkvelia, Pejcinovic, Rybus – An. Miranchuk, Kolomeytsev, Denisov, Fernandes – Al. Miranchuk – Eder(Tarasov 90+2.). Vezetőedző: Yuri Semin. 

Szpartak Moszkva: Selikhov – Eshchenko, Maksimovic, Kutepov, Kombarov – Fernando(Ananidze 78.), Gulshakov – Samedov(Melgarejo 65.), Zobnin, Promes – Adriano. Vezetőedző: Massimo Carrera.