Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Southgate a 34 éves Brighton csatárt akarja behívni az angol válogatottba – sajtóhír

Angol lapértesülések szerint az angol válogatott szövetségi kapitánya, Gareth Southgate remek formája miatt a Brighton rutinos támadóját, Glenn Murray-t is behívná a nemzeti csapatba.  

nintchdbpict000387837132

Forrás: thesun.co.uk

Az angol The Sun információi szerint a 34 éves Brighton csatár, Glenn Murray meghívót fog kapni az angol nemzeti csapatba. Gareth Southgate szövetségi kapitány a jövő héten hirdeti ki a válogatott keretet a Hollandia és Olaszország elleni barátságos mérkőzésekre, és elég nagy az esély rá, hogy Murray is helyet kap a csapatban. A lap szerint Southgate úgy véli, hogy az angol támadónak már nem igazán lesz lehetősége bekerülni a válogatottba, viszont jelenlegi formájával megérdemelné a helyét a csapatban: Murray 11 gólos jelenleg a Premier League-ben, legutóbb az Arsenal elleni győzelem alkalmával talált be, ezzel pedig olyan támadókat előzött meg mint Alvaro Morata, Alexandre Lacazette vagy Alexis Sanchez. Eden Hazarddal együtt a nyolcadik helyen áll a góllövőlistán.

Habár már 34 éves, Glenn Murray még soha nem szerepelt a válogatottban. A csatár megjárta már a Rochdale csapatát, a Crystal Palace-t és a Bournemouth-t is, majd 2016-ban először kölcsönbe, majd utána végleg visszakerült a Brightonhoz, ahol már lehúzott három szezont 2008 és 2011 között.