Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mahrez még mindig a City miatt füstölög

A téli átigazolási időszak egyik legnagyobb slágertémája volt Rijad Mahrez esetleges Manchester Cityhez való igazolása. Állítólag a felek már mindenben megegyeztek egymással, ám a Leicesternél a vezetőség meggondolta magát, és mégsem engedte el az algériai hőst.

mahrezVSmancity001

A 2016-os bajnoki cím óta minden transzferablak arról szól, hogy a Leicester City ragaszkodik Mahrez megtartásához, aki viszont egyre nehezebben viseli ezt a rákényszerített kapcsolatot. Január 31-én már szinte biztosra vehettük, hogy Mahrez végül mégiscsak Manchesterbe költözhet, ám a „Rókák” végül beleköptek a levesébe.

A kierőszakolt maradását követően önkéntes száműzetésbe vonult Mahrez, aki majd egy hétig nem is látogatta a csapata edzéseit. Visszatérése óta is természetesen alapember, ám még mindig fájlalja, hogy nem igazolhatott álmai csapatába az újabb bajnoki cím megszerzéséért.

„Nagyon távol voltam innen, mert idő kellett, hogy átgondoljam ezt a nehéz helyzetet. A Manchester City mindenki számára jó lehetőség volt, de ez már a múlt, mögöttem van, és ha beszélni kezdünk róla, az olyan, mintha visszatérnénk az átigazolási szezonba. Előre nézek most már, és próbálom a legjobbamat adni a csapatnak. Mindig sajnálni fogom, de ebben a pillanatban azt gondolom, hogy így a legjobb minden.”

– igyekezett optimistának tűnni a középpályás, a Sky Sports-nak nyilatkozva.

Balogh József