Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bale már közel sem ér 100 milliót

Gareth Bale volt a Real Madrid legdrágább igazolása, és először úgy tűnt, hogy vissza fogja hozni az árát, a sok sérülés miatt nem tudják a királyiak kihasználni a játékát, és az éve során a játékos értéke is lecsökkent. 

1270629

Forrás: dailystar.co.uk

A walesi válogatott Gareth Bale 2013-ban érkezett a Real Madridhoz, akkor rekordot jelentő 100 milió euróért. Az első szezonjában még az ő góljával nyertek spanyol Király-kupát a Barcelona ellen, sőt, a “Tizediket” jelentő Bajnokok Ligája döntőben is betalált. Azóta viszont többször volt sérült, és a lejátszható mérkőzések több mint felén nem állt a királyi gárda rendelkezéséra. Be is indultak a lapok, és rengeteg pletyka jelent meg az eligazolásával kapcsolatban.

A piaci értékéket is meghatározó transfermakt.de szerint Bale már közel sem ér 100 millió eurót. 2017 júniusában még 90 millió euróra határozták meg a walesi támadó piaci értékét, az őszre ez lecsökkent 80 millió euróra, jelenleg pedig 65 millió euróra becsülik a reális árát.

A Real Madrid, ha a nyáron valóban el szeretné adni Bale-t, akkor szinte biztosan csak kevesebbért tudnák, mint amennyiért megvették.