Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videó: miatta gyengélkedik a Real Madrid?!

Ugyan személy szerint remek idényt produkál Cristiano Ronaldo, és még mindig a világ legmaximalistább futballistája, mégis megváltozott a portugál zseni. Állítólag ennek hátterében nem más áll, mint barátnője, Georgina Rodríguez.

Georgina Rodríguez

Az említett hölgyeményről tavaly év elején derült ki, hogy ő testesíti meg Cristiano Ronaldo új nagy szerelmét. Eközben egy béranya már éppen a terhessége hajrájában járt, melynek végén egy ikerpárral „ajándékozta” meg a portugál sztárt. Ám tavaly novemberre már megszületett Ronaldo negyedik gyermeke, akinek édesanyja nem más volt, mint maga Georgina Rodríguez.

A pletykák szerint a spanyol hölgyemény, aki egykoron ruhabolti eladóként, majd fehérnemű modellként is megpróbálta keresni kenyerét, már korábban is utalt rá, hogy hiába idősebb tőle majd tíz évvel a Real Madrid csillaga, kiváló harmóniában élnek.

És hogy mi az oka mégis annak, hogy a gyengélkedő Real Madriddal hozták összefüggésbe CR7 boldogságát?

Van egy olyan elmélet, amely szerint a teljes nyugalom, és harmónia annyira elhatalmasodó békességet hozott Ronaldo életébe, hogy az már nem képes hihető elszántsággal feltüzelni a társait, ahogyan arra akár még egy évvel ezelőtt is képes volt.

Bár az vitathatatlan, hogy saját magát még mindig remekül motiválja (harmincöt szezonbeli meccsen harminchét gólnál jár) az immár ötszörös aranylabdás támadó, de valóban érezhető, hogy gyakran színpadias hisztijei, kirohanásai már nem képesek annyira felrázni, kirángatni a gödörből a társakat a kritikus pillanatokban.

Vajon várható-e még változás? Talán. Az szinte biztos, hogy a „Királyiak” vezetőinek meg kell próbálniuk felfrissíteniük a csapat keretét, amivel könnyen extra lendületet adhatnak az elkényelmesedő Ronaldonak is.

Balogh József