Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Wenger felkészült Wilshere távozására?

Ahogy arról szerdán mi is beszámoltunk Jack Wilshere az Arsenal középpályása szívesen maradna a csapatnál és hosszabbítana a komoly kérők ellenére is. Azonban ez közel sem biztos, hogy be fog következni. 

jackwilshere

A legújabb információk szerint már maga Arsene Wenger a csapat menedzsere sem biztos abban, hogy a saját nevelésű angol válogatott játékosát meg tudja tartani, ugyanis a tárgyalások nem mozdultak sem előre sem hátra a napokban.

A játékos információ szerint már a nyáron elengedték volna, mi több szerződést sem szerettek volna vele hosszabbítani, ám Wilshere visszaverekedte magát a csapatban. Ennek köszönhetően az Arsenal meg is ajánlotta neki a hosszabbítást, ám maga a középpályás nem elégedett az egyéni feltételekkel.

Itt alakul ki a patt helyzet, ugyanis az “Ágyúsok” nem hajlandóak neki más feltételeket ajánlani. Huss Fahmy a csapat új főtárgyaló hajthatatlan ez ügyben.

Így ha az elkövetkezendő 3 hónapban sem változik semmi, akkor a Vb után Wilsheret már egy új klubcsapatban fogjuk látni játszani. Ami külön fájó lehet az “Ágyúsok” drukkereinek, hogy a csapat kénytelen lesz ingyen elengedni a nagy népszerűségnek örvendő sérülékeny saját nevelést.